Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Ford Mustang Mach-E розкриває таємниці

Незважаючи на карантин пов҆ язаний з розповсюдженням коронавірусу по всьому світу, автовиробники продовжують нарощювати власні сили та постійно підігрівають інтерес до нових моделей автомобілів, які надійдуть до продажу протягом другого кварталу 2020 року. Одним з найочікуваніших електромобілів в цьому році став Ford Mustang Mach-E, який завдяки непоганим характеристикам та адекватній ціні намагатиметься посунути головного конкурента - Jaguar I-Pace.

Тож почнімо саме з прайсу на новий Mach-E, адже це відчутна перевага цієї моделі. Крім знижки на електромобіль у розмірі в 5 тисяч долларів, клієнти зможуть придбати базову модифікацію кроссовера лише за 45 тисяч долларів. Максимальна версія коштуватиме біля 70 тисяч долларів і це буде повнопривідний автомобіль з безліччю опцій та потужним електродвигуном та запасом ходу у 500 км. Зовнішність Ford Mustang Mach-E намагається задати новий стиль бренду, в який закладено сучасні технології та сучасні рішення. Габаритні розміри новачка трохи більше ніж у Jaguar I-Pace, який витягнувся у довжину на 4,7 метра. Багажний відсік має об҆ єм 500 літрів, що досить непогано для електромобіля.

Американський виробник пропонує Mustang Mach-E відразу у декількох різних варіантах виконання. Базова модель оснащена електродвигуном на 255 к.с. та акумуляторною батарею на потужністю 75 кВт/год, слідом йде мотор на 282 к.с. та акумулятор на 99 кВт/год, а в топовому виконанні GT потужність силової установки складає 450 к.с., що дозволяє прискорюватись з місця до першої сотні всього за 4,5 секунди. Найменьш потужний Ford Mustang Mach-E набирає 100 км/год за 8 секунд. Відновити заряд батареї з 10% до 80% можна за 40 хвилин, використовуючи швидку станцію Ionity з максимальною потужністю до 150 кВт.

Цікавим та незвичним є інтер҆ єр Mustang Mach-E, який намагається донести всім що це електромобіль. Втім в цьому немає нічого поганого, але досить дивно виглядає 15,5-дюймовий сенсорний монітор мультимедійної системи, розміщений по центру торпедо. Через цей екран здійснюється керування всіма системами автомобіля, а перед очима водія встановлено 10-дюймовий електронний кокпіт. Якість матеріалів оздоблення салону досить непогана, але до преміум рівня не дотягує.

Серед додаткових опцій значиться світлодіодна оптика, 19-дюймові легкосплавні колеса, адаптивний круїз-контроль,безключовий доступ, панорамний скляний дах та стереоситема B&O. Широкий перелік опцій та можливість індивідуалізації роблять цю модель цікавою для багатьох потенційних покупців, а оптимальний цінник може дуже позитивно відобразитись на кількості проданих Mustang Mach-E по всьому світу…

 

06.04.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Ford Mustang Mach-E розкриває таємниці

Політика конфіденційності